logoSEAL Expeditions..........Exploring Countries, Crossing Oceans....Etappes

Orinoco expeditie 2019

Een uitzondrlijke reis aan boord van het expeditie zeilschip Ocean Viking, de avontuurlijke reis voor zeilers die iets bijzonders zoeken. De Orinoco expeditie.

Ocean Viking gaat het Orinoco gebied ten zuiden van Trinidad verkennen. Alleen de zeer ervaren expeditiezeiler Hennie ten Dam begeeft zich naar verborgen en onbekende inhammen van dit gebied. In de Orinoco delta is namelijk nog steeds genoeg te ontdekken. Prachtige kreken waar niemand ligt omdat ze lastig zijn aan te lopen, maar niet onmogelijk. Daar zijn eenzame plekken die alleen met de bijboot te bereiken zijn.

kaart orinoco
De Orinoca delta strekt zich uit van de af de zuidkust van Amerika tot aan Venezuela. Het is een aaneenschakeling van rivieren ,kreken en inhammen. De delta van de Orinoco is uitzonderlijk, je kunt er met een kano langs indianendorpjes varen, door de mangrovebossen heen en probeer de Orinoco dolfijn en Orinoco krokodil te spotten! Er leven hier ook jaguars, maar de kans dat je die ziet is heel erg klein!

De locatie vanwaar we onze orinoco expedities starten en jij kunt opstappen is Trinidad
Met deze zeer avontuurlijke reis treedt u in de voetsporen van Alexander von Humbolt die begin 1800 samen met zijn Franse vriend Aime Bonpland de verbinding tussen de Orinoco en de Amazone aantoonde

Prijs voor deze bijzondere14 daagse Orinoco ervaring is 2000 Euro p/p
Inbegrepen:
- verblijf aan boord op basis van logies.
- Reisbegeleiding door een Nederlands en Engels sprekende schipper.
Exclusief:
- Vlucht Amsterdam - Trinidad
- Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
-Transfers
- Boordkas ( € 100 per week) voor eten en drinken aan boord, diesel, water, locale douanegelden, -belastingen, mooring en havengeld.
- Eten, drinken op de wal en excursies
-Reis /annulering verzekering / visa